Sessions informatives pel programa de voluntariat de la Fundació Bayt Al-Thaqafa

Persones atentes a una classe com a representació de les sessions informatives de la Fundació Bayt Al-Thaqafa. Font: Adobe Stocks
Barcelona
Dimarts, 05/09/2023 fins Dimarts, 10/10/2023

La Fundació Bayt Al-Thaqafa inicia un cicle de xerrades per a informar de la seva missió i tasca, i del que ofereixen els seus espais de voluntariat i pràctiques.

Des del 5 de setembre al 10 d'octubre, la Fundació Bayt Al-Thaqafa ofereix diferents sessions informatives per a presentar les ofertes de voluntariat i pràctiques que es poden dur a terme per donar suport a la tasca de l'entitat. El seu objectiu principal és acollir i donar suport a les persones nouvingudes al territori, a la recerca d'una vida digna i de noves oportunitats. En aquest marc, les persones que emparen són migrades o sol·licitants de protecció internacional.

Per reforçar la seva missió, fan una crida a la ciutadania per trobar persones interessades a treballar en l'àmbit del voluntariat o per formar part l'equip de pràctiques de la fundació. Les tasques principals que poden desenvolupar són enfocades a tres grups diferents: infants i joves, adults i per serveis estructurals. Alguns exemples d'activitats rauen a donar suport al grup de converses, a l'aprenentatge de la llengua i l'alfabetització d'adult, fer reforç escolar i donar suport al programa de joves.

Per serveis estructurals, hi ha l'oportunitat d'ajudar en traduccions escrites de català o castellà a urdú, fer petites reparacions i donar un cop de mà en actualitzacions de catàlegs d'equipaments de la ciutat.

Assistir a una sessió informativa és totalment gratuït, i només cal omplir el formulari d'inscripció. Les xerrades es faran a la seu de la fundació, a Barcelona, amb dues opcions d'assistència: els dijous al matí, d'11 a 12.30 h, i els dimarts a la tarda, de 17.30 a 19 h. Si les propostes d'horari no encaixen a la persona interessada, Bayt Al-Thaqafa ofereix posar-se en contacte amb l'Anna Eguia, membre de l'entitat, a través de WhatsApp, al 686 662 732 per trobar una nova estona.

Data: 

Dimarts 05 set

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Bayt al-Thaqafa
Correu electrònic de l'organitzador: 
bayt@bayt-al-thaqafa.org