Setmana Bio 2020

Cartell de la Setmana Bio 2020. Font: Barcelona Sostenible
Dissabte, 17/10/2020 fins Diumenge, 25/10/2020
(En línia)

La Generalitat de Catalunya organitza un esdeveniment amb la finalitat d’apropar la producció i alimentació ecològiques entre la ciutadania.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica 2020 és un esdeveniment organitzat per la Generalitat de Catalunya que se celebrarà del 17 al 25 d’octubre arreu de tot el territori. La missió de l’esdeveniment és apropar la producció i alimentació ecològiques entre la població, amb un programa d’activitats variat i amb propostes a càrrec de qualsevol persona o entitat que pugui estar interessada en aquest objectiu.

La vuitena edició del festival ecològic té oberta la fase prèvia, durant la qual totes les persones i entitats interessades en la producció i l’alimentació ecològiques ja poden inscriure les seves activitats. Les mateixes activitats s’agruparan en cinc famílies: visites a operadors ecològics, activitats comercials, activitats de divulgació, activitats gastronòmiques i setmana Bio a l’escola.

L’objectiu de la Setmana Bio és que productores i elaboradors de productes ecològics, entitats i altres organitzacions puguin organitzar aquella activitat dins dels objectius generals de l’esdeveniment. Totes les organitzacions que vulguin preparar una activitat ho hauran de fer a través de la pàgina web www.setmanabio.cat fins al 2 d’octubre com a data límit. A la pàgina web s’hi podrà trobar tota la informació relacionada, així com el formulari d’inscripció i el material gràfic.

Data: 

Dissabte 17 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Producció agroalimentària ecològica (Generalitat de Catalunya)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@setmanabio.cat