Setmana de la Diversitat Afectivosexual i de Gènere

Setmana de la Diversitat Afectivosexual i de Gènere
Barcelona
Dilluns, 13/05/2019 fins Divendres, 17/05/2019

Sota el lema ‘Contra la violència, purpurina!’, el certamen vol fer front a les ideologies atàviques i les violències físiques, verbals i emocionals que es produeixen.

El 13 de maig es posa en marxa una nova edició de la Setmana de la Diversitat Afectivosexual i de Gènere organitzada pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB). Al llarg dels 5 dies, la ciutat comtal s’omplirà d’activitats lúdiques, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania que faran visibles i difondran les lluites del col·lectiu LGTBI+. Sota el lema ‘Contra la violència, purpurina!’, el certamen vol fer front a les ideologies atàviques i les violències físiques, verbals i emocionals que es produeixen.

Cada dia es farà un repàs del passat i la memòria històrica, es tractarà la situació actual i es mirarà al futur en cada un dels esdeveniments programats en diversos espais de la ciutat. En aquesta edició, es reivindicarà la diversitat en tots els aspectes de la vida perquè es considera que una societat és contrària a construir un nou model social basat en la justícia i la igualtat quan nega l’existència de les identitats que se surten de la norma hegemònica.

Data: 

Dilluns 13 Maig

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
cjb@cjb.cat
Organitzador: 
Consell de la Joventut de Barcelona