Setmana de la Natura

De l'1 al 9 de juny se celebra la Setmana de la Natura
Dissabte, 01/06/2019 fins Diumenge, 09/06/2019

De l'1 al 9 de juny se celebra la Setmana de la Natura, amb centenars d'accions per estimar i defensar la natura i el medi ambient.

El 5 de juny se celebra el dia mundial del medi ambient, i com cada any les entitats ambientals fan una crida a apropar-se a la natura, per conèixer-la i defensar-la, amb la Setmana de la Natura.
Al voltant de 400 activitats promogudes per ong's, associacions, administracions i escoles, arreu de Catalunya: jornades de voluntariat ambiental, sortides de descoberta de la natura, xerrades, conferències o tallers. Diverses d'elles centrades en la problemàtica de les espècies exòtiques invasores, tema protagonista de la Setmana el 2019.
Enguany les biblioteques de Catalunya s'han sumat a la Setmana de la Natura, i proposen un gran nombre d'actes. Assistint-hi es pot participar en el concurs #llegeixnatura i optar a premis com estades a la natura o sortides amb entitats ambientals.

Com cada any, totes les persones assistents a la Setmana podran lluir el braçalet verd #setmananatura, símbol del compromís amb el medi ambient.
Diumenge 9 de juny la Setmana conclourà amb la celebració de 5 festes per la Natura, a Tortosa, Girona, Torredembarra, Riudarenes i Barcelona.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Xarxa per la Conservació de la Natura
Correu electrònic de l'organitzador: 
infp@setmananatura.cat