Setmana del Medi Ambient a Terrassa

cartell de l'esdeveniment
Terrassa
Dilluns, 03/06/2019 fins Diumenge, 09/06/2019

La 28a edició d'aquesta proposta ofereix una vintena d'activitats i enguany es centra en les noves tecnologies.

La Setmana del Medi Ambient, organitzada per l'Ajuntament de Terrasa, s'emmarca dins la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 5 de juny. Aquest esdeveniment vol sensibilitzar la ciutadania en tot el que fa referència a la millora dels aspectes mediambientals, a la prevenció i a les accions que es poden fer a nivell local i global.

En aquesta iniciativa, que porta com a lema 'Enxarxa't al Medi Ambient', participen un total de 28 entitats, col·lectius, institucions i serveis municipals. Pel que fa a les activitats, aquestes inclouen cinema, conferències, sortides, tallers i visites guiades, a més d'algunes novetats.

Entre les novetats d'enguany es troba el campionat de videojocs Sunset Planet Game', que està obert a totes les escoles i adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària, i a estudiants de 1er i 2on d'ESO. També es farà la primera edició del Concurs d'Instagram #setmanamedamtrs2019 i una geocerca a l'Anella Verda de Terrassa i el seu entorn.

Destacar també la fira 'Activa’t per al medi ambient' que organitza l’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC) i que es farà el 9 de juny al Parc de Vallparadís. Es tracta d'un punt de trobada entre la ciutadania, les entitats i les empreses que ofereixen productes i serveis sostenibles i respectuosos amb l'ecosistema.

Pots consultar la programació completa de la 28a Setmana del Medi Ambient.

Data: 

Dilluns 03 juny

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Ajuntament de Terrassa
Correu electrònic de l'organitzador: 
-