Setmana dels horaris

Setmana dels horaris
Dilluns, 06/06/2016 fins Divendres, 10/06/2016

La Setmana dels horaris està dirigida a donar a conèixer els avantatges econòmics, ambientals i socials, així com idees per transitar cap a un moment zero de reforma horària.

La Setmana dels horaris constitueix una oportunitat per presentar els reptes pel que fa a la transformació de l’organització del temps de vida quotidiana. És un espai per plantejar alternatives a la ciutadania, al teixit productiu i a les institucions públiques i donar a conèixer els avantatges econòmics, ambientals i socials, així com idees per transitar cap a un moment zero de reforma horària.

El tret de sortida ha estat la presentació del llibre “Posem-nos a l’hora. 100 motius per a la Reforma Horària”, un recull de les raons més importants per impulsar un canvi a l’organització horària que permeti una millor conciliació dels temps de vida: personal, familiar i laboral. La setmana dels horaris s'estendrà a més de 20 espais que organitzaran debats, jornades de treball, conferències i cursos entorn de la racionalització dels horaris. En aquests espais es realitzaran diferents accions, principalment mediàtiques, amb una finalitat de sensibilització per garantir la implicació dels diferents actors claus en l’acceleració del canvi i de territoris ja compromesos.

La Generalitat de Catalunya, els Ajuntaments de Terrassa, Igualada o Girona, l’Institut Català de les Dones i altres entitats públiques i privades han organitzat un interessant calendari d’actes que podeu consultar al web de la Iniciativa per a la Reforma Horària.

Concurs de Twitter

En el marc de la Setmana dels Horaris també s’organitza un concurs, del 6 al 10 de juny, via twitter per premiar les millors piulades. El concurs està dotat de tres primers premis i per participar-hi s’haurà de publicar un o més tweets amb el hashtag #SetmanadelsHoraris i seguir el compte @ReformaHoraria. Aquells tweets que s’adeqüin al tema del concurs: “Com t’imagines l’endemà del moment zero de la Reforma Horària?” i destaquin per la seva qualitat, interès, nombre de retweets, sentit de l’humor i originalitat seran susceptibles de convertir-se en guanyadors i finalistes.

Els tres millors guanyaran un lot d'obsequis patrocinats pel Diari EL PUNT/AVUI i un exemplar del llibre del Promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano.

Els tres lots contenen:

  • 1 Exemplar del llibre del Promotor, Fabian Mohedano, "Posem-nos a l'hora! 100 motius per a la Reforma Horària".
  • Bandolera Fènix 11·23 (obsequi patrocinat per El PUNT/AVUI)
  • Agenda del Pagès 2015 (obsequi patrocinat per El PUNT/AVUI)
  • Agenda del Pagès 2016 (obsequi patrocinat per El PUNT/AVUI)

També guanyaran un lot de llibres escrits pels experts de la Iniciativa per a la Reforma Horària.

Data: 

Dilluns 06 juny

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya