Setmana Europea de Custòdia del Territori

Setmana Europea de Custòdia del Territori
Divendres, 28/09/2012 fins Diumenge, 07/10/2012

Del 28 de setembre al 7 d'octubre s'organitzen més de 130 activitats arreu de Catalunya en favor de la natura!

La Setmana Europea de la Custòdia del Territori és una campanya ciutadana que promou activitats arreu del territori per donar a conèixer la importància de tenir cura de la terra i els seus valors naturals, culturals i paisatgístics. Agrupa més de 200 activitats a nivell europeu obertes a la participació de tothom. A Catalunya s’han organitzat més de 100 activitats.

Tallers, excursions, exposicions, activitats familiars, xerrades, visites guiades, concerts, documentals o activitats infantils: un munt d’activitats per viure la terra organitzades arreu del territori!

Consulta l'agenda de la Setmana i busca els actes que més t'interessi participar!

Una setmana per gaudir de la custòdia del territori en el seu sentit més ampli

Durant la setmana es convida a tothom a participar activament en els actes organitzats i a seguir sumant per la cura de la terra. Perquè per custodiar el territori, per tenir-ne cura i saber valorar-ne els seus tresors, abans cal conèixer-lo, descobrir-lo i viure’l!

La Setmana Europea de la Custòdia forma part del projecte LandLife, un projecte LIFE+ 2011-2014 d'Informació i Comunicació, cofinançat per la Comissió Europea i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El projecte és liderat per la Xarxa de Custòdia del Territori (xct).

Aquest projecte té per objectiu comunicar el valor de la custòdia del territori al públic en general, a les entitats de conservació, als propietaris i a altres agents específics, com una eina eficaç i d’èxit per la conservació de la natura i la biodiversitat.

Data: 

Divendres 28 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
setmana@custodiaterritori.org