SHARE Festival: música i solidaritat

Cartell amb els artistes del SHARE Festival 2018.
Barcelona
Divendres, 20/07/2018 fins Dissabte, 21/07/2018

El festival ofereix, els dies 20 i 21 de juliol, actuacions de diferents artistes de renom, alhora que es proposen diverses accions solidàries entorn el canvi climàtic, els drets humans o la igualtat de gènere entre altres.

El Poble Espanyol de Barcelona acollirà durant els dies 20 i 21 de juliol el SHARE Festival, un esdeveniment que uneix la música i la solidaritat. El missatge que es vol transmetre és clar: “El millor camí cap a la felicitat és compartir”.

En aquesta primera edició del festival, es comptarà amb les actuacions de Rita Ora, Morat, Álvaro Soler, Alfred García, Sebastián Yatra, Abraham Mateo i Gemeliers. També es comptarà amb les actuacions de Brodas Bros, The Tripletz i el DJ Carles Pérez.

La música es barreja en aquest festival amb diverses accions solidàries que tindran lloc durant els dos dies de festival. Les accions giraran principalment entorn el canvi climàtic, els drets humans, la igualtat de gènere, l’acollida de persones refugiades, el desenvolupament de l’educació infantil i la fi de la pobresa extrema. Les accions s’han organitzat de forma conjunta amb ACNUR, Acción contra el Hambre, Amnistía Internacional, Creu Roja, Proactiva Open Arms, Greenpeace, Change.org, Jane Goodall Institute, CiviClub, Teaming i Imagine All the People.

Al web de l'esdeveniment trobareu més informació sobre el festival i podreu obtenir les entrades.

Data: 

Divendres 20 jul

Hora: 

17:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@sharefestival.com
Organitzador: 
SHARE Festival