Sonaprop 2019

Sonaprop 2019
Llorenç del Penedès
Diumenge, 24/03/2019 fins Diumenge, 07/04/2019

L'imponent espai de la finca d'Heretat Sabartès, mentre El Centre no estrena la nova seu, és l'escenari ideal per un cicle de tres concerts primaverals que arriba de manera consolidada a la dotzena edició.

El Centre de Llorenç del Penedès ja té a punt, un any més, el cicle Sonaprop, que aquest any arriba a la dotzena edició, amb escenari principal a la finca d’Heretat Sabartès. Enguany el cicle serà de tres concerts amb músics com Ferran Palau, el grup Root Diamoons, i el duet de germanes Escarteen Sisters.

El Sonaprop és un cicle de música ja consolidat organitzat per l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès. En aquesta dotzena edició, i a l’espera de l’imminent inauguració de la nova seu, l’escenari principal continua sent l’imponent espai de la finca d’Heretat Sabartès (a l’entrada de Llorenç del Penedès).

Els tres concerts seran en diumenge i començaran a les set de la tarda. Si la meteorologia ho permet, mitja hora abans s’obrirà un servei de barra exterior als jardins de la finca. Les entrades es poden comprar via internet als enllaços que es troben al web del Sonaprop o bé a taquilla.

Data: 

Diumenge 24 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
El Centre de Llorenç del Penedès
Correu electrònic de l'organitzador: 
sonaprop@gmail.com