Sopar solidari #ACasa!

Celebrat per streaming, durant l'acte també es passaran vídeos, testimonis i se sortejaran regals.
Divendres, 18/06/2021
(En línia)

Els diners recollits per la Fundació Comtal serviran per finançar les activitats d'estiu per a infants i joves.

Tot i les restriccions ocasionades per la Covid-19, les entitats busquen fórmules per poder continuar d'una manera o altra amb moltes de les seves activitats. Aquest sopar solidari organitzat via streaming per la Fundació Comtal el proper 18 de juny és l'alternativa escollida, segons indiquen, al seu tradicional sopar solidari que habitualment se celebrava de forma presencial.

L'objectiu, en qualsevol cas, no canvia i és 'garantir un estiu digne, divertit i saludable als infants i adolescents de l'àrea socioeducativa i residencial de l'entitat'.

En la seva web expliciten com participar, però també inclouen opcions de col·laboració tipus Fila 0 per si aquell dia no es pot seguir. Per a poder participar, cal inscriure's i abonar una quantitat per persona de 10 euros,

El menjar cuinat pot ser variat, obert, al criteri i gust dels comensals, i animen a la gent a convidar a amistats i familiars, sempre respectant les mesures preventives i els grups bombolla. Per a la part del postre i còctel, els participants rebran propostes dels estudiants de l'Escola de Segona Oportunitat d'aquesta fundació.

A més de vídeos i testimonis, també hi haurà sorteig de materials i regals.

Data: 

Divendres 18 juny

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Fundació Comtal
Correu electrònic de l'organitzador: 
comtal@comtal.org