Sopar solidari a Sabadell a benefici de les activitats de la Fundació SiD Moskitia

Imatge: Fundació SiD Moskitia
Dijous, 14/11/2013

Coincidint amb l'estada a Sabadell del missioner Josep Aguilà, promotor d'accions de millora de la zona de La Moskitia, a Hondures, el proper 14 de novembre tindrà lloc un sopar solidari a la ciutat, a benefici del desenvolupament de la comunitat indígena de La Moskitia.

Es farà al Restaurant La Rambla, el dia 14 de novembre a les 21h, amb un preu per persona de 30 euros. Durant el sopar hi haurà un espectacle de màgia i humor i sorteig de productes artesans de La Moskitia.

La Fundació SiD Moskitia es va crear per donar suport a les activitats educatives, sanitàries i de nutrició a les comunitats indígenes de La Moskitia, Hondures, el 1996. El 1986, el missioner Josep Aguilà va arribar a aquesta zona per col·laborar en la Missió Catòlica dels Pares Paüls. “Allà es va trobar amb una població empobrida i sense cap tipus d'ajuda estatal ni internacional pel que fa a la cobertura de les necessitats bàsiques (alimentació, sanitat i educació). Aviat en Josep Aguilà es va plantejar el seu treball més enllà de l'atenció a la parròquia, treballant amb la població en activitats per al desenvolupament i la dignificació de les comunitats indígenes”, explica la Fundació en la seva convocatòria.

  • Realitza el pagament al compte de la Fundació SiD Moskitia, del Banc Sabadell, 0081 0133 45 0001209322. Cal posar el teu nom i el concepte: Sopar solidari
  • Escriure a sidmoskitia@gmail.com indicant la data del pagament, import, nom complet, DNI i telèfon mòbil. Contactaran per confirmar la recepció del pagament
  • El mateix dia del sopar, dóna el teu nom a la recepció del restaurant (La Rambla, 194, 08202 Sabadell)
  • Si es participar en fila zero es pot fer un donatiu (Banc Sabadell 0081 0133 45 0001209322)

Data: 

Dijous 14 nov

Hora: 

21:00

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
sidmoskitia@gmail.com