Sopar solidari a Sant Boi

Imatge d'algunes de les persones assistents al Barrejant del 2015. Font: Raonspubliques.org
Sant Boi de Llobregat.
Dimecres, 27/09/2017

L’acte s’emmarca en la trobada Barrejant i servirà per recaptar fons per un projecte sociosanitari al Senegal.

El divendres 29 de setembre, Sant Boi organitza el Sopar de la Solidaritat de Sant Boi, un dels plats forts de la trobada solidària anual Barrejant. Els diners recaptats de les inscripcions per la cinquena edició del sopar es destinaran al projecte “Adequació dels sistemes informàtics per a la millora de la gestió dels historials mèdics i farmàcia dels centres Dalal Zel de Fatick i Thiès, al Senegal”, impulsat per la Fundació Juan Ciudad ONGD.

Aquesta fundació és una de les entitats col·laboradores en l’organització del sopar des de la primera edició. Va néixer el 1991 de l’orde dels Germans de Sant Joan de Déu amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa a partir de la creació i millora dels serveis d’atenció sociosanitaris en països empobrits.

El sopar es farà a les 21h. El menú costa 10 euros i inclou una amanida variada amb tocs de mar, musakka vegetal de segon i una banda de crema i fruites de postres, a banda de l’aigua, el vi i pa.

Després del sopar, a càrrec de persones voluntàries del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu-Fundació Juan Ciudad ONGD, es presentarà el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, amb la presència de defensors i defensores de diversos països.

Es projectarà “La volta a la cooperació santboiana en 365 dies”, un recull dels aspectes més significatius del que ha estat la cooperació i la solidaritat de Sant Boi des de l’últim Barrejant.

Finalment, hi haurà una actuació musical de la mà de Buenas intenciones, un quartet de boleros, coples, rumba i flamenc.

Més informació:

  • Data: 29 de setembre.
  • Hora: 21h.
  • Lloc: Equipament Can Massallera (carrer Mallorca, 30, Sant Boi de Llobregat).
  • Organitza: Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
  • Preu: 10 euros.
  • Contacte: pssjd@pssjd.org.
Data: 

Dimecres 27 set

Hora: 

12:34

Organitzador: 
Parc Sanitari Sant Joan de Déu
Correu electrònic de l'organitzador: 
pssjd@pssjd.org