Sopar Solidari 'Xup-Xup' 2018

Crema de pastanaga. Font: Pixnio
Lleida
Dijous, 22/11/2018

El pròxim dijous 22 de novembre les colles gastronòmiques de Lleida organitzen un sopar en benefici d’Arrels Sant Ignasi.

Les colles gastronòmiques de Lleida han organitzat un Xup Xup Solidari en benefici d’Arrels Sant Ignasi, un sopar que tindrà lloc el dijous 22 de novembre a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. L’esdeveniment culinari s’iniciarà a les 21.00h i el preu de la inscripció és de 40 euros.

El menú inclourà productes típics de la terra elaborats per diferents societats gastronòmiques. Entre les propostes, hi haurà un arròs del Montsià com a aperitiu, calçots amb tempura o una coca de verdures de l’Horta de Lleida. Un cop a taula, també es podran tastar delicioses cremes de carabassa amb un ou i cruixent, rodó de vedella guisat o textura de pomes de Lleida.

Finalment, els torrons i textures de poma de Lleida seran el punt final d’un sopar que anirà acompanyat de cervesa, vins i cava. En aquest sentit, els programes d’Arrels Sant Ignasi tenen com a objectiu atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social a Lleida.

Data: 

Dijous 22 nov

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Arrels Sant Ignasi
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@arrelssantignasi.cat