Sortida en vaixell per veure cetacis

Sortida en vaixell per veure cetacis (imatge: depana.org)
Dissabte, 29/04/2017

Depana i l'Associació Cetàcea organitzen una sortida per observar cetacis i ocells marins el 29 d'abril.

Depana i l'Associació Cetàcea poroposen una sortida en vaixell al tram central de la costa catalana, dissabte 29 d'abril, amb la finalitat d'observar cetacis i ocells marins.

DEPANA ha iniciat una campanya per donar suport al projecte de foto-identificació de balenes i dofins de l’Associació Cetàcea.

La sortida consisteix en una dia de navegació acompanyant membres de l’associació en el projecte Foto-Identificació: Balenes i dofins del litoral català.

A l’inici de la sortida, els membres de l’equip Cetàcea realitzen una breu xerrada de seguretat en el vaixell i a continuació expliquen el projecte i les espècies de cetacis que es poden veure a la nostra costa.

L’objectiu de les sortides és intentar trobar cetacis i realitzar fotografies de les seves aletes dorsals per a l’elaboració dels catàlegs de foto-identificació. Amb les sortides i el catàleg, podem donar a conèixer les diferents comunitats de cetacis que habiten en el nostre litoral, sorprenentment desconegudes per la majoria de gent. La intenció final és la de promoure la conservació d’aquestes espècies i el seu ecosistema. Només quan sabem que tenim una costa plena de vida, ens n’adonem com n’és d’important conservar-la.

Cal contactar amb l'entitat per definir el lloc i el preu

Data: 

Dissabte 29 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Depana
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@depana.org