Sortida formativa al riu Congost dins el Projecte Rius

Activitat de formació per descobrir el riu Congost. Font: Associació Hàbitats
Montmeló
Dissabte, 23/09/2023

L'Associació Hàbitats ha preparat una activitat de formació d'inspecció de rius dins el marc del Projecte Rius per conèixer en profunditat el Congost al seu pas per Montmeló, el dia 23 de setembre a les 10 del matí. L'activitat és gratuïta.

Dins la iniciativa Projecte Rius, impulsada per l'Associació Hàbitats, s'ha organitzat una sortida formativa el 23 de setembre de 10 h a 13 h per conèixer de prop el riu Congost. L'activitat està dirigida a totes les interessades a descobrir el riu i el seu estat, especialment les que vulguin convertir-se en voluntàries del projecte, que s'hauran d'atansar fins a la cruïlla del carrer de la Verneda del Congost amb camí Fondo de Can Guitet, a Montmeló.

Durant la jornada, s'analitzarà l'estat ecològic d'aquest riu, mesurant aspectes com el cabal i la fauna que hi viu. Des de l'associació, recomanen dur calçat de muntanya o botes d'aigua i roba còmoda per gaudir al màxim de l'activitat. Totes les menors que hi vulguin participar han de ser majors de 7 anys i anar acompanyades de la responsable legal.

Projecte Rius pretén apropar els rius i rieres a la ciutadania i potenciar l'anàlisi, el seguiment i la millora dels ecosistemes fluvials. Per poder formar part de l'activitat gratuïta, les interessades s'han d'inscriure prèviament al següent formulari.

Data: 

Dissabte 23 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Hàbitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@associaciohabitats.cat