Sortida interpretativa en Bicicleta al Delta de l'Ebre

Descobreix el Delta de l'Ebre
Poblenou del Delta
Diumenge, 19/07/2020

El grup d'estudi i protecció dels ecosistemes catalans, GEPEC, organitza una sortida en bicicleta al Delta de l'Ebre el pròxim diumenge 19 de juliol.

Es tracta d'una ruta en bici de 16,5 km guiada pel Ximo Estellé, qui us ajudarà a descobrir els secrets de les dues basses més conegudes del Delta de l'Ebre: l'Encanyissada i la Tancada. L'activitat començarà a les 9:30 h davant l'Església de Poblenou del Delta, a la Plaça Jardí, i acabarà a les 13:00 h. El grau de dificultat del traçat és mig, amb poc desnivell, per tant és apte tant per a infants com per a adults.

Els participants que rebin la confirmació de la seva inscripció a la ruta, hauran de portar obligatòriament la seva bicicleta, una mascareta i gel desinfectant. Des del GEPEC també recomanen dur kit de reparació, binocles, aigua i esmorzar. L'activitat és gratuïta per a socis i per als no socis val 12 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la seva pàgina web, trucant al 977 331 142 o escrivint un email a gepec@gepec.cat. Les inscripcions estaran obertes fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00 h.

Data: 

Diumenge 19 jul

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
gepec@gepec.cat.
Organitzador: 
GEPEC