Sound System to the People

Sound System To The People
Barcelona
Dissabte, 29/04/2017 fins Diumenge, 30/04/2017

Durant tres dates, Say it Loud Cat vol dur la cultura sound system a diferents espais comunitaris de Barcelona.

Say it Loud Cat i Can Batlló, a l'ombra de la torre d'altaveus de l'equip artesanal de Rebelmadiaq Sound, organitzen la jornada "Sound System To The People" el 29 d'abril, a Can Batlló (Barcelona). De 12h a 00: 30h, Sants esdevindrà un espai de trobada dels projectes del barri que volen construir un Sants diferent, des de la comunitat i per a la comunitat. S'oferirà música, cultura i comunitat al carrer. Hi haurà una fira de col·lectius i activitats tot el dia, espai infantil, vermut i barbacoa, productes cooperatius, malabars, slackline, videomatón...

A l'espai carrer, la música no s'aturarà amb reggae, rocksteady, rub A Dub, dancehall, funk, soul, cumbia, salsa o boogaloo.
12h - 15h El Sonido de Veldá
16:30h - 18h Jamaikids (Activitat Familiar)
18h - 22h Rebelmadiaq Sound meets Purple Rockets

I a l'espai bar:
22h - 00:30h Jahzzman Selecta Jahzzmvn

La cultura sound system va néixer per portar la música als carrers, torres d'altaveus que acostaven sons de diferents estils als barris on no arribaven les orquestres dels clubs. Avui no ha canviat aquesta filosofia. La música continua essent un punt de reunió imprescindible per prendre el pols a la vida dels barris i es aquí on els sound systems tornen a entrar a escena.

D'altra banda, el 20 de maig, a l'Ateneu Popular 9 Barris, celebrant els 40 anys del projecte, es farà una jornada de cultura urbana al carrer.
I finalment l'11 de juny al Centre Cultural la Farinera del Clot, lloc on va néixer el Say it Loud, es celebrarà la desena edició del festival.

Data: 

Dissabte 29 abr

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Say it Loud Cat i Can Batlló