Suma't a la campanya #SantJordiDivers24 d'ECOM

Lola Vendetta ensenyant amb una tauleta la il·lustració de la Campanya Sant Jordi Divers 2024
Dilluns, 01/04/2024 fins Divendres, 26/04/2024
(En línia)

Un any més ECOM, com a entitat que treballem en l’àmbit de la discapacitat física i/o orgànica, us convidem a participar en la cinquena edició de la Campanya Sant Jordi Divers.

El Sant Jordi Divers és una iniciativa d'ECOM que ens proposa reflexionar i aprendre sobre la diversitat pintant un dibuix sense les mans. Encara que a vegades no podem realitzar les tasques que ens trobem de manera habitual, això no ha de ser un obstacle i deixar de fer-les. Les persones amb discapacitat afrontem aquesta realitat amb freqüència, però amb les adaptacions adequades, podem dur a terme tot allò que desitgem.

Per la proposta d’enguany hem comptat amb la col·laboració de la Raquel Riba Rossy a.k.a Lola Vendetta (@lola.vendetta) que, des de fa més de 10 anys, fa servir les seves il·lustracions per fer crítica social. Podeu descarregar la il·lustració a través d'aquest enllaç.

Concurs #SantJordiDivers24

Gràcies a la col·laboració d'empreses compromeses que aposten per la inclusió (Aquàrium de Barcelona, Birabiro Editorial, Top Toys, DJECO, El Pot Petit, Granja Aventura Park i Little Makers) les persones participants en la proposta que així ho vulguin podran participar en el concurs de Sant Jordi Divers per guanyar un dels deu lots amb material lúdico-cultural que estem sortejant.

Per participar cal que seguiu les següents instruccions:

  1. Pinteu el dibuix sense utilitzar les mans (amb la boca, els peus...).
  2. Compartiu el vostre dibuix. Si voleu participar en el sorteig d’un dels lots, compartiu una foto pintant el dibuix, o un cop estigui acabat, a les vostres xarxes socials (en una publicació al vostre perfil Facebook, Twitter o Instagram) amb el hashtag #SantJordiDivers24. També ens el podeu enviar per correu electrònic a mruiz@ecom.cat o a través de missatgeria instantània (WhatsApp o Telegram) al 623 25 40 43. Teniu temps de participar fins al 26 d'abril (inclòs).
  3. Estigueu a l'aguait! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia del sorteig. Ens trobareu a Facebook (@ECOMdiscapacitat), a Twitter (@entitatecom) i a Instagram (@entitatecom).

Publicarem les persones guanyadores el dia 29 d'abril. (Bases del concurs).

Propostes educatives per a totes les edats

Per complementar l'activitat hem preparat un seguit de propostes educatives amb diferents recursos, elaborades segons edats i/o cicles educatius, com a suport per dur a terme l'activitat i promoure la reflexió vers la diversitat.

Propostes educatives:


Des d’ECOM engresquem les escoles, centres de lleure i famílies a participar en aquesta campanya on segur passareu una estona divertida tot aprenent sobre el valor de fer les coses de forma diversa.

Data: 

Dilluns 01 abr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
ECOM
Correu electrònic de l'organitzador: 
mruiz@ecom.cat