Taca’m 2018

Manuel de Pedrolo
Caldes de Montbui
Diumenge, 04/02/2018 fins Diumenge, 25/03/2018

Arriba a la 30 edició del concurs teatral amateur al Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui, que homenatjarà a Pedrolo en el centenari del seu naixement.

Del 4 de febrer al 25 de març, el Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui celebrarà la 30 edició del Concurs de Teatre Amateur Taca'm. En aquesta llarga trajectòria s'ha consolidat com un dels certàmens de teatre més veterans de Catalunya.

El concurs consta de vuit representacions, sense interrupció, a la Sala Stage, Escola d'Arts Escèniques de Caldes -a l'espera que finalitzi la remodelació de la sala del Centre- i tindran lloc els diumenges a les sis de la tarda. No hi faltaran ni obres de producció pròpia, ni grans clàssics universals, així com d’altres de contemporanis. Aquesta edició posa l’accent en la commemoració del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo i inclou ‘Aquesta nit tanquem’.

El públic continuarà exercint de jurat popular del concurs i donarà lloc a una de les dotze categories dels premis del certamen. El nombre total de guardons establerts és vint-i-sis. La cloenda del 30è Taca'm del 2018, tindrà lloc poques setmanes després de la finalització de totes les representacions en un sopar i entrega de premis a Caldes de Montbui.

Data: 

Diumenge 04 febr

Hora: 

11:42

Organitzador: 
Centre, Ateneu Democràtic i Progressista
Correu electrònic de l'organitzador: 
-