Taller «Comunica millor amb infografies»!

Taller «Comunica millor amb infografies»!
Dimecres, 28/06/2017 fins Dissabte, 15/07/2017
(En línia)

L'Escola d'Estiu del Voluntariat 2017 ha programat un Taller per comunicar millor amb les infografies. Amb el taller coneixereu com crear les infografies i amb quines eines fer-ho.

L'Escola d'Estiu del Voluntariat va presentar a principis de mes de juny, tota la oferta formativa adreçada a les entitats, associacions i ONGs, i als voluntaris i voluntàries del món associatiu i del tercer sector. Entre totes aquestes formatives, hi ha el Taller «Comunica millor amb infografies». Aquest taller començarà el 28 de juny i acabarà el 15 de juliol.

Mitjançant aquesta taller es coneixerà com crear infografies i diferents eines per dissenyar-les. Mitjançant les infografies, les entitats poden comunicar d'una forma més simple, directe i original. Podran utilitzar les infografies per les notícies o fins i tot, per la secció de transparència de l'entitat. El taller està dirigit a les persones que s'ocupen de la comunicació de l'entitat. Els continguts de la formació són els següents:

1. El valor de la infografia, conceptes bàsics de la informació visual.

2. Eines gratuïtes per fer infografies.

3. Construïm una infografia.

4. Difusió de la infografia.

5. Anàlisi d’impacte amb xarxes socials.

La formació anirà a càrrec del TEB, entitat del barri del Raval de Barcelona que treballa per la transformació social mitjançant les TIC. Aquesta formació és totalment gratuïta. Les persones que vulguin apuntar-se, cal que ho facin mitjançant aquest formulari.

Data: 

Dimecres 28 juny

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Associació per a Joves TEB
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@elteb.org