Taller: ‘Conciliar vida familiar-personal-professional’

Mediam és una organització sense afany de lucre que treballa per la resolució de conflictes i aposta per incorporar eines de prevenció. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 24/01/2019

El 24 de gener, Mediam organitza aquesta jornada al centre cívic Sagrada Família.

El proper dijous 24 de gener a les 17.00 h, Mediam, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza el taller: ‘Conciliar vida familiar-personal-professional’.

L’objectiu és analitzar com aborden les famílies els conflictes que es produeixen per les dificultats en conciliar vida familiar, laboral i personal.

A partir d’una metodologia participativa i vivencial, la comunicació no violenta serà el fil conductor del taller.

La conciliació de la vida familiar amb la professional molt sovint porta moments de tensions familiars.

Mediam és una organització sense afany de lucre que treballa per la resolució de conflictes i aposta per incorporar eines de prevenció.

Aquest taller vol ser un espai de trobada on intercanviar experiències i adquirir un seguit d’eines per incorporar a la vida familiar, i així millorar el propi benestar i el de la família.

El taller està a càrrec d’Alicia Mánuel, psicòloga terapèuta Gestalt i Montse Mir, experta en gestió de conflictes en organitzacions. Par assistir, cal inscriure’s prèviament a través de l’adreça electrònica info@mediam.cat o bé a través del telèfon 653 27 61 53.

Data: 

Dijous 24 gen

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Mediam
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@mediam.cat