Taller de dades obertes i administració pública

Fotografia del congrés OpenGovChicago. Imatge de Daniel X. O'Neil amb llicència d'ús CC BY 2.0
Barcelona
Dijous, 19/09/2019

Aquest taller té per objectiu explicar quina utilitat té les dades obertes i quina relació poden tenir amb l’administració pública. Durant el taller es presentarà l’oferta educativa de l’Open Data School.

Aquest dijous, 19 de setembre, es realitzarà, de les 18.30 h fins les 20.00 h, un taller de dades obertes i administració pública a l’InnoBA – Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona. El taller estarà impartit per Carlos Choclán que és expert en Big Data, Internet de les Coses i Intel·ligència Artificial.

Choclán explicarà el seu projecte. Aquest projecte té per objectiu utilitzar les dades obertes que es generen a Internet per a fer previsions de demandes a les administracions públiques. Aquesta previsió es fa mitjançant la Intel·ligència artificial, que permet a les màquines prendre decisions intel·ligents.

L’acte està immers dins la proposta acadèmica de l’Open Data School. Aquesta escola pretén formar a les persones en matèria de dades obertes. Abans de l’inici del taller, s’aprofitarà per explicar quina serà la oferta educativa de l’Open Data School.

Data: 

Dijous 19 set

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Open Data School
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@iniciativabarcelonaopendata.cat