Taller de formació a Viquillibres

Logotip de viquillibres
Barcelona
Dimarts, 09/07/2019

Mitjançant aquest taller coneixereu què és el projecte Viquillibres i per a què serveix. Viquillibres és un projecte que vol contribuir al coneixement lliure.

La Lleialtat Santsenca ha organitzat pel dimarts 9 de juliol, a la seu de l’entitat, un taller de formació a Viquillibres. El taller durarà dues hores i es realitzarà de les 10.00 h del matí fins a la 13.00 h del migdia. El taller és gratuït i les persones que desitgin assistir-hi, només cal que enviïn un correu electrònic a aquesta adreça de correu.

Viquillibres és un projecte germà de la Viquipèdia. És una biblioteca de llibres de text i de manuals, que és totalment lliure. Mitjançant aquest taller s’explicarà què és Viquillibres, per a què es pot servir i quin ús en podeu fer.

Mitjançant Viquillibres podreu publicar i compartir els manuals i llibres que vosaltres escriviu. També podreu consultar altres manuals o llibres de text, que altres persones usuàries han escrit prèviament. Mitjançant l’ús de Viquillibres contribuireu al coneixement lliure.

Data: 

Dimarts 09 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Lleialtat Santsenca
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lleialtat.cat