Taller de Governança Democràtica a Barcelona

Taller de Governança Democràtica a Barcelona. Foto: La Confederació
Dijous, 28/11/2019

Està dirigit especialment a membres dels equips directius o dels òrgans de govern de les organitzacions del Tercer Sector Social.

Per al dijous 28 de novembre, La Confederació organitza un taller de Governança Democràtica a Barcelona adreçat a aquelles organitzacions interessades en impulsar la participació de totes les persones i grups d’interès en la presa de decisions. Dirigit especialment a membres dels equips directius o dels òrgans de govern de les organitzacions del Tercer Sector Social, la sessió té un enfocament eminentment pràctic i està conduïda per un equip d’experts.

Emmarcat en el Programa d’acompanyament a la millora de la Governança Democràtica, el taller consta de dues parts. La primera, en què es conceptualitzarà la Governança Democràtica a les organitzacions del Tercer Sector Social i les eines desenvolupades; en la segona, es durà a terme una dinàmica de diagnosi i diverses propostes de millora. L’horari és de 15.30 a 17.30 hores a la seu de l’entitat C. València 3-B de Barcelona. L’aforament és limitat i la inscripció prèvia és obligatòria a través del formulari electrònic habilitat.

Data: 

Dijous 28 nov

Hora: 

15:30

Organitzador: 
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org