Taller de presentació ‘Mou la noviolència’

Taller de presentació ‘Mou la noviolència’
Barcelona
Divendres, 27/09/2019

Es donarà a conèixer el projecte, en un encontre per a periodistes, entitats que treballen per la justícia global i la pau i a persones interessades en la promoció de la no-violència.

El Grup de Treball en No-violència Cristiana de Cristianisme i Justícia ha impulsat el projecte que porta per títol ‘Mou la noviolència’. A través d’una pàgina web, es donen eines i recursos que serveixin per dinamitzar sessions i activitats de formació per tal d'afrontar i transformar els conflictes des de la perspectiva no-violenta. S'adreça a entitats dedicades a l'àmbit de la justícia global i la pau i a professionals provinents del món educatiu, tant pel que fa a l’educació formal com a la no formal.

Per donar-lo a conèixer, l’entitat ha organitzat un taller de presentació que tindrà lloc el proper divendres 27 de setembre, de 10.00 a 12.00 hores a l’Espai Societat Oberta (C. Sant Eusebi 29, de Barcelona). Aquest encontre va dirigit especialment a periodistes, a entitats que treballen per la justícia global i la pau i a persones que a títol individual estan interessades en la promoció de la no-violència. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç

Data: 

Divendres 27 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@fespinal.com
Organitzador: 
Cristianisme i Justícia