Taller de seguretat de Wordpress

Logotip de la comunitat Wordpress BCN
Barcelona
Dijous, 07/03/2019

La comunitat Wordpress de Barcelona ha organitzat un taller on s’explicarà com configurar la seguretat en una instal·lació d’aquest gestor de continguts. La formació és gratuïta però és necessari disposar d’un allotjament en un servidor.

El dijous 7 de març, de les 18.30 h fins les 20.00 h, al Campus de la Salle de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, es realitzarà el Taller de seguretat a Wordpress. El taller és totalment gratuït i està organitzat per la comunitat Wordpress de Barcelona.

L’objectiu d’aquest taller és aconseguir configurar un lloc Wordpress amb tots els criteris de seguretat activats. Per a aconseguir aquests nivells de seguretat s’explicarà com configurar tots els paràmetres de seguretat sense necessitat d’utilitzar cap extensió de Wodpress.

Per assistir al taller és necessari un compte d’allotjament web, tenir accés al panell de control d’aquest allotjament i un domini web apuntant als DNS de l’allotjament. No és necessari tenir un Wordpress instal·lat. En el cas de tenir-lo s’explicarà com fer les modificacions pertinents.

Les persones interessades cal facin la inscripció a través d’aquesta pàgina web.

Data: 

Dijous 07 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Wordpress Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://www.wpbarcelona.com/