Taller de Síntesi Modular

Fotografia d'un instrument modular
Barcelona
Dijous, 11/04/2019

Aquesta formació tracta els instruments modulars i analògics de disseny sonor. Aquesta formació està pensada per a les persones que tenen interès en el disseny sonor.

El Convent de Sant Agustí ha programat pel dijous 11 d’abril, de les 17.30 h fins a les 21.30 h, un taller de Síntesi Modular. Aquest taller serà impartit per en Javier Salthú i la inscripció té un cost de 21,78 €.

El taller consistirà en una aproximació als instruments de síntesi modular i analògics. Es tractarà els elements que conformen aquests instruments i s’explicarà els aspectes més rellevants de cada dispositiu. De cada instrument s’explicarà les característiques tècniques i la multitud d’usos creatius que es poden fer.

Aquest taller està pensat per a totes les persones interessades a profunditzar els seus coneixements sobre les possibilitats i particularitats que els instruments de síntesi modular presenten. No cal tenir coneixements musicals per seguir la formació ni cap mena d’experiència prèvia en l’ús d’instruments modulars.

Javier Salthú és Professor en música. Té la llicenciatura en Música Popular per la Universitat de La Plata. Està especialitzat en disseny sonor, producció musical i programació. Té molt interès en la tecnologia, el programari i els mitjans que aquestes eines ofereixen per la creació musical.

Per apuntar-se a la formació cal inscriure’s aquí.

Data: 

Dijous 11 abr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Convent de Sant Agustí
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@conventagusti.com