Taller de The Things Network

Imatge d'un mapa sobre els nodes de The Things Network. Imatge de The Things Network.
Barcelona
Dijous, 19/09/2019

Les xarxes sobres l’Internet de les Coses s’estan implementant a nivell mundial. Mitjançant The Things Network podrem desenvolupar una xarxa d’Internet de les Coses de forma totalment segura.

El dijous 19 de setembre, al Punt Multimèdia – FAB Casa del Mig, es realitzarà una formació de The Things Network. La formació està organitzada per femProcomuns i la Xarxa Oberta i Comunitaria de l’Internet de les Coses.

Durant la formació s’explicarà sobre com emmagatzemar i visualitzar dades amb Node-RED, InfluxDB i Grafana. La idea és obtenir, desar i visualitzar les dades dels nostres sensors de l’Internet de les Coses, i que estan connectats a The Things Network, i desar-les en una base de dades MQTT.

The Things Network és un conjunt d’eines i una xarxa a nivell mundial per construir aplicacions de l’Internet d eles Coses. L’objectiu de The Things Network és crear una xarxa i unes eines totalment segures i escalables. Actualment, en aquesta xarxa, hi formen part 84440 persones membres de 141 països. Aquestes persones han establert 8963 portes d’accés a diferents aparells de l’Internet de les coses.

El taller és totalment gratuït i serà impartit per Xose Pérez, membre de la xarxa The Things Network.

Data: 

Dijous 19 set

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
coop@femprocomuns.cat
Organitzador: 
femProcomuns