Taller d’elaboració de productes ecològics de neteja

La Fundació Comtal recupera receptes tradicionals per elaborar productes ecològics de neteja. Font: Fundació Comtal
Barcelona
Divendres, 21/10/2022

La Fundació Comtal organitza el divendres 21 d’octubre una sessió per elaborar amb ingredients naturals productes per netejar.

Hi ha moltes maneres tradicionals de fer productes de neteja a casa amb ingredients naturals i des de la Fundació Comtal han recuperat algunes de les receptes i fan tallers per dur-les a la pràctica. Ho fan a l’aire lliure, a l’Espai Comunitari Benet Corner, al carrer Rec Comtal, 19, de Barcelona, i la pròxima cita és el divendres 21 d’octubre a les 18h.

Al taller està previst elaborar dos productes de neteja i un dentífric, sempre amb productes naturals. Des de l’organització, animen les persones participants a portar els seus propis pots per endur-se els productes a casa.

És una activitat gratuïta i oberta a tothom. Com la majoria de tallers i activitats lúdiques que es fan a l'Espai Comunitari Benet Corner, el taller de productes de neteja s'obre a veïns i veïnes amb l'objectiu de crear xarxa i arribar més enllà dels infants i joves que atén l'entitat. Tota la informació sobre els tallers es pot consultar al web de la Fundació Comtal.

La Fundació Comtal treballa al Barri Gòtic, a Barcelona, i atén infants i joves en situació de vulnerabilitat. També fan incidència política per millorar el benestar de les famílies que atenen i acaben de posar en marxa una campanya 'El seu benestar emocional està en joc' per reclamar atenció gratuïta i accessible per a la salut emocional.

Data: 

Divendres 21 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Comtal
Correu electrònic de l'organitzador: 
benetcorner@comtal.org