Taller per descobrir eines innovadores gratuïtes per a l’ensenyament STEAM

Pòster 'Maths is everywhere'
Barcelona
Dijous, 23/01/2020

Sessió gratuïta on es mostraran i compartiran els materials i eines elaborats dintre del projecte ‘Maths is everywhere’ (‘Les matemàtiques són a totes bandes’).

Els materials s’han elaborat seguint la metodologia ‘design thinking’ aplicada a l'ensenyament de les matèries STEAM (matemàtiques, ciències naturals, tecnologia, biologia…) i tenen com a objectiu donar un gir de 180° a l’ensenyament d'aquestes matèries a les escoles europees d’educació primària i secundària.

El projecte forma part del programa ‘Added Value’ (‘Valor afegit’) en el qual han participat diferents organitzacions: Smilemundo (Catalunya), la Fundació Escola amb Classe (Polònia), Universal Learning Systems (Irlanda) i NHL Stenden University of Applied Sciences (Holanda).

La iniciativa parteix de la voluntat de contribuir a elaborar un model d’ensenyament d’aquestes matèries curriculars que sigui més pròxim a la vida real dels estudiants, i que incorpori qüestions i problemes del dia a dia, a més de resultar més amè i divertit.

Durant la sessió es sortejaran materials i pòsters perquè els professors puguin utilitzar-los als seus centres escolars.

Més informació

Data: 

Dijous 23 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Smilemundo
Correu electrònic de l'organitzador: 
hello@smilemundo.org