Taller d’Instamaps a Barcelona

Logotip de Instamaps. Instamaps és una plataforma per crear i visualitzar mapes.
Barcelona
Dimarts, 26/02/2019

L’Institut Cartogràfic de Catalunya ha organitzat una formació per aprendre els aspectes bàsics de Instamaps. Mitjançant aquesta eina podreu crear múltiples mapes i visualitzar-los en diferents suports i formats.

El dimarts 26 de febrer, de les 18.30 h fins a les 20.30 h, es farà un taller d’Instamaps a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. El taller està pensat perquè el puguin seguir tots els usuaris i usuàries que vulguin. Es farà un repàs de les funcionalitats més bàsiques i les possibilitats que ofereix l’eina. El temari serà el següent:

  • Instamaps. Galeria, visor i editor. Eines.
  • Exemple pràctic mapa 1. Partint de la creació i l’ús de geoinformació per part de l’usuari (turisme, excursionisme).
  • Exemple pràctic mapa 2. Partint de la pujada de dades des d’arxius i estilització (mapes d’estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris).
  • Exemple pràctic mapa 3. Partint de la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, dades obertes).

Instamaps és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya que permet explorar la informació i la geoinformació de Catalunya, i de la resta del món, crear els seus propis mapes i visualitzar-les en tots els suports i dispositius.

Per assistir a la formació només cal omplir aquest formulari. La formació és gratuïta. No cal portar ordinador.

Data: 

Dimarts 26 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Institut Cartogràfic de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.icgc.cat/L-ICGC/Contacte/Bustia-de-contacte