Taller: 'Dones africanes, visibles i feministes'

Fragment del cartell oficial del taller 'Dones africanes, visibles i feministes'. Font: Enginyeria Sense Fronteres
Tarragona
Dimarts, 28/03/2023

Enginyeria Sense Fronteres organitza una activitat per posar sobre la taula temes com el posicionament del feminisme africà i la promoció de coneixements de les dones africanes.

El dimarts 28 de març, de 18 a 20 h, l'aula de Seminari 1 del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, acollirà el taller 'Dones africanes, visibles i feministes', organitzat per l'associació Enginyeria Sense Fronteres. L'objectiu és el de tractar diversos temes relacionats amb el feminisme africà i 'negre' i la seva història, un recorregut que inclou el postcolonialisme, passa per la dècada dels setanta i conclou a les propostes de canvi que viu actualment i la seva situació i estat de salut.

A més d'aquesta xerrada i debat, també es durà a terme un joc de rol per fer visibles els coneixements de les dones africanes i es tractarà un cas pràctic sobre privilegi i colonialisme. L'activitat serà dirigida per dues dones: Bombo Ndir, activista en drets humans, feminista postcolonial i presidenta de l’Associació de Dones Immigrants Subsaharianes (ADIS); i per Lola López, antropòloga i vocal a la Junta directiva del Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEAi). Per a participar, és necessari omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dimarts 28 març

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org