Taller Edcamp: Gènere, Tecnologia i Educació

Principis del mètode Edcamp.
Barcelona
Dissabte, 01/06/2019

La perspectiva de gènere i la coeducació a l’educació tecnològica és la proposta a tractar en una sessió vivencial d’aprenentatges compartits entre iguals.

El moviment Edcamp Catalunya organitza el taller Edcamp ‘Gènere, tecnologia i educació’ el dissabte, 1 de juny, al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, de 10h a 15h. En el marc del Women in Technology Day, l’equip del projecte Edcamp - Fundació Jaume Bofill convida a qualsevol persona de la comunitat educativa o interessada en la transformació educativa a participar a un taller vivencial des de la metodologia Edcamp. El taller serà facilitat per mentores i mentors de la Xarxa de Mentoria Edcamp.

La proposta és que els i les participants diguin la seva al voltant de la perspectiva de gènere i la coeducació a l'educació tecnològica a l’escola, universitat o comunitat educativa. El tret principal de la metodologia és que l’aprenentatge i els recursos siguin compartits entre iguals.

S'oferirà un petit esmorzar durant la jornada. A més, hi haurà servei de cafeteria disponible durant tot el matí. Les inscripcions es realitzen el mateix dia del taller abans de començar.

Un Edcamp per compartir aprenentatges des de l’equitat

Un edcamp és un espai de trobada on el protagonista. A diferència de les conferències tradicionals, tothom pot participar-hi sense ser expert en cap tema. Es tracta de compartir coneixements i aprendre entre iguals. A les sessions, són els i les participants qui decideixen el programa de continguts. No hi ha venda comercial i es pot canviar de sessió quan es desitgi. L’esperit del moviment edcamp és compartir aprenentatges per transformar l’educació.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
EdCamp Catalunya i Fundació Jaume Bofill
Correu electrònic de l'organitzador: 
Whatsapp: 664549650