Taller: 'Eines legals específiques d’abordatge en violències masclistes'

Cartell. 'Eines legals específiques d’abordatge en violències masclistes'. Font: Hèlia Dones
Barcelona
Divendres, 20/03/2020

El taller també aportarà eines legals útils des de l’acompanyament multidisciplinar i de qualitat en relació a les múltiples víctimes per motius d'origen i d'edat.

Hèlia Dones organitza per al 5 de març, en motiu del Dia Internacional de la Dona, el taller gratuït que porta per títol 'Eines legals específiques d’abordatge en violències masclistes'. Anirà a càrrec d’Ester García López i tindrà lloc de 9.30 a 12.00 hores al Casal de Barri Espai 210 de Barcelona (C. Padilla, 210). La formació aprofundirà en l'abordatge de l'acompanyament legal especialitzat en matèria de violències masclistes en el cas de dones especialment vulnerables.

El taller també aportarà eines legals útils des de l’acompanyament multidisciplinar i de qualitat en relació a les múltiples víctimes per motius d'origen i d'edat, com són dones migrades, adolescents i dones grans. La sessió s’emmarca en el Cicle formatiu en violències masclistes 2019 que pretén fomentar una sensibilització a ciutadania i una formació a professionals i voluntariat en contacte directe amb dones que estiguin patint violències masclistes o siguin susceptibles de ser-ho. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a atencio@heliadones.org.

Data: 

Divendres 20 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Hèlia Dones
Correu electrònic de l'organitzador: 
atencio@heliadones.org.