Taller ‘Fem memòria! Com explicar tot un any de forma efectiva’

Taller ‘Fem memòria! Com explicar tot un any de forma efectiva’
Barcelona
Dijous, 26/09/2019

Posarà de manifest com la memòria d’activitats de l’entitat pot esdevenir una oportunitat per posar en valor la feina feta en l’últim període.

L'Observatori del Tercer Sector organitza aquest taller formatiu, per al dijous 26 de setembre de 9.30 a 16.30 hores, i que se centrarà en l’elaboració de les memòries de les entitats. El Centre Cívic Urgell de Barcelona (Carrer del Comte d’Urgell, 145) acollirà la formació que posarà de manifest com la memòria d’activitats de l’entitat pot esdevenir una oportunitat per posar en valor la feina feta en l’últim període. Està destinada, principalment, a les persones que s’encarreguen de confeccionar aquest document.

Durant les 6 hores de taller, les persones que en formin part podran assolir els objectius de ser capaç d’elaborar la memòria de l’entitat, conèixer amb quina informació ha de comptar la memòria, estructurar el contingut i donar-li forma, i tenir recursos per a fer visible tot allò que duu a terme l’entitat. El preu de la formació és de 90 euros i, a partir de la segona persona inscrita de la mateixa organització es tindrà un descompte del 50 %. Les inscripcions s’obriran en breu en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 26 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Observatori del Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador: 
observatori@observatoritercersector.org