Taller: 'Fonts de finançament per a la creació i sostenibilitat de projectes d’ESS'

El taller serà l'1 de juny en format en línia. Font: FETS – Finançament Ètic i Solidari.
Dijous, 01/06/2023
(En línia)

La formació té l'objectiu de reflexionar sobre les necessitats de finançament de les entitats d'economia social i cooperativa, així com de donar a conèixer eines per a l'autofinançament en aquest entorn.

El taller 'Fonts de finançament per a la creació i sostenibilitat de projectes d’ESS', organitzat pel programa sobre 'Economia Social' del Departament d’Empresa i Treball, té l'objectiu de proporcionar els coneixements i recursos per entendre el finançament en les entitats d'economia social i cooperativa. En aquest sentit, es treballarà en la detecció de les necessitats financeres, en estratègies per a l'autofinançament i en eines útils per a organitzacions d'aquesta mena. La formació també servirà per donar exemples d'experiències que ajudin les persones participants a entendre aquests models.

El taller està destinat sobretot al personal tècnic de les entitats que formen part de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i d'altres espais, per tal que siguin les persones prescriptores i assessores del model d'empresa cooperativa. També hi poden assistir les organitzacions o empreses que tinguin interès en el model cooperatiu.

El taller se celebrarà l'1 de juny de 10 a 13 h i estarà impartit per Calidoscoop. A més, serà en línia i cal inscripció prèvia per assistir-hi.

Data: 

Dijous 01 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Orograma d'Economia Social del Departament d’Empresa i Treball
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@economiasocial.coop