Taller “Per llepar-se’n els dits”

Imatge promocional del taller / Foto: Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages
Dissabte, 03/09/2016 fins Diumenge, 04/09/2016

Una activitat que permetrà conèixer els secrets de l’alimentació saludable amb receptes ràpides i senzilles.

Qui sap fer un pastís de nous en 5 minuts? Els dies 3 i 4 de setembre un monitor de Món Sant Benet desvetllarà el secret a totes les famílies que s’apuntin al taller “Per llepar-se’n els dits”. De 12 a 13:30h es realitzarà una activitat per aprofundir en el món de l’alimentació saludable a través de l’elaboració de receptes ràpides i assequibles per a tothom, des de l’esmorzar fins l’hora de sopar. Serà un taller participatiu en el què els nens i nenes prendran contacte amb la cuina i els pares descobriran alguns trucs per poder aplicar en el dia a dia.

El Servei Educatiu de Món Sant Benet organitza cada cap de setmana tallers familiars sobre alimentació i ciència. Món Sant Benet és un projecte cultural, artístic i de lleure que es desenvolupa al Monestir de Sant Benet i a la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre internacional de recerca de cuina.

Aquestes activitats es realitzen els dissabtes, diumenge i festius a les 12h i cal fer reserva prèvia al 938759401 o bé a info@montsantbenet.com

Data: 

Dissabte 03 set

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@montsantbenet.com
Organitzador: 
Món Sant Benet