Taller pràctic d’ideació col·lectiva en emprenedoria social i solidària

L’objectiu és respondre a la pregunta ‘Com podem cobrir les necessitats col·lectives des de solucions també col·lectives a través d’una oferta de mercat’. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 10/04/2019

El 10 d’abril, Barcelona Activa organitza l’activitat a l’InnoBA, Barcelona.

El proper dimecres 10 d’abril a les 16.00 h, Barcelona Activa organitza un taller pràctic d’ideació col·lectiva en emprenedoria social i solidària.

L’objectiu de la formació és respondre a la pregunta ‘Com podem cobrir les necessitats col·lectives des de solucions també col·lectives a través d’una oferta de mercat o socioeconòmica?’.

El curs anirà a càrrec d’Anna Álvarez, tècnica en programes per al foment de l’ocupació i desenvolupament local del projecte ‘Treball als Barris’ de Barcelona Activa.

El taller serà pràctic i es tractaran temes com les tècniques de producció d’idees per generar idees d’emprenedoria social, el relat d’emprendre socialment o el concepte d’oportunitat: com passar de la idea a l’oportunitat.

La formació també abordarà temes com els processos de generació d’emprenedoria social col·lectiva i idees de negoci d’emprenedoria social col·lectiva que ja funcionen.

L’Economia Social i Solidària dona resposta a aquestes necessitats i reptes socials a partir d’una proposta de valor adequada a la finalitat.

La proposta s’adapta a les circumstàncies del territori i de les persones i des del propi mercat social.

La metodologia del curs s’orienta en l’acompanyament en la ideació col·lectiva amb dinàmiques de grup que permeten construir un punt de partida per donar una resposta col·lectiva als reptes i necessitats socials.

Les places són limitades i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 10 abr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
barcelonactiva@barcelonactiva.cat
Organitzador: 
Barcelona Activa