Taller: 'Prenent el pols al bosc'

Cartell oficial del taller 'Prenent el pols al bosc'. Font: CREAF
Sant Martí de Montseny
Dissabte, 25/03/2023

El Centre d'Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) presenta una jornada de ciència ciutadana per formar a les participants en avaluar l'estat de salut d'un bosc.

La plaça de la Vila de Sant Martí de Montseny serà el punt de trobada en el qual començarà el taller 'Prenent el pols al bosc', que es podrà gaudir el dissabte 25 de març a partir de les 10 h del matí. El Centre d'Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) és l'entitat organitzadora i l'objectiu principal darrere de la jornada és conscienciar i formar la ciutadania sobre mètodes de cura del bosc i d'avaluació de la seva salut.

L'activitat es desenvoluparà amb l'equip d'Alerta Forestal, un projecte de ciència ciutadana del CREAF dedicat específicament a custodiar i vetllar per aquests entorns naturals.

Al llarg de la jornada, les participants trobaran respostes a preguntes com 'Quines són les afectacions que pateixen els boscos?' i 'Com podem identificar-les per tal de poder ajudar-los?'. Serà gràcies a l'expertesa de professionals, les quals plasmaran els efectes del canvi climàtic, i de les mateixes participants, que investigaran i aprofundiran en l'entorn del bosc del Montseny. Per a assistir a l'activitat, és necessari omplit el formulari d'inscripció.

Data: 

Dissabte 25 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Centre d'Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacte@creaf.uab.cat