Taller radiofònic per a entitats

Imatge d'un emisora de radio. Imatge de Eva Van Ostade. Llicència d'ús CC BY 2.0
Mataró
Dimecres, 09/10/2019 fins Dimecres, 23/10/2019

Mitjançant aquest taller les entitats coneixeran el món de la ràdio. Durant el taller es visitarà una emissora de ràdio i es simularà un programa de ràdio.

L’agència de suport i serveis a les entitats de l’Ajuntament de Mataró ha organitzat un taller radiofònic per a entitats. El taller es farà els dies 9, 16 i 23 d’octubre, de les 19.00 h fins a les 21.00 h, al Mataró Audiovisual. El curs és de 6 hores i el format és presencial.

El taller té per objectiu apropar a les entitats l’oportunitat de donar-se a conèixer a través del mitjà i llenguatge radiofònic. Durant el taller, les entitats que hi participin coneixeran les principals eines i elements pràctics per a planificar i fer un programa radiofònic.

El taller està estructurat en aquestes tres sessions:

  • Sessió 1. Visita a les instal·lacions.

En aquesta sessió les persones participants visitaran les instal·lacions des d’on es produeixen els programes i continguts de Mataró Audiovisual.

  • Sessió 2. Elaboració d’una proposta de programa, el projecte.

En aquesta sessió les persones participants coneixeran com es produeix un programa radiofònic. Concretament coneixeran el guió, l’escaleta, la direcció i conducció, la música, sintonies, locució, tipus de programes, programa pilot...

  • Sessió 3. Participació en un programa de ràdio i televisió.

En aquesta sessió les persones participants coneixeran com han d’actuar en el cas de ser convidades a un programa de ràdio o televisió. Es realitzarà una simulació de pràctica a l’estudi.

El professorat serà el següent:

  • Cristina Iglesias. Tècnica de participació ciutadana de l’Ajuntament de Mataró. Periodista i Comunicadora Audiovisual.
  • Pep Andreu. Cap de continguts de Mataró Audiovisual.
  • Carles Solé. Tècnic.

Aquesta formació està orientada a totes les persones que participen en alguna entitat sense ànim de lucre, i que tinguin la voluntat d’aprendre a conèixer el món de la ràdio. Per apuntar-se a la formació cal inscriure’s en aquest formulari.

Data: 

Dimecres 09 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Agència de suport i serveis a les entitats de l’Ajuntament de Mataró
Correu electrònic de l'organitzador: 
Tel: 93 758 21 00