Taller sobre consum sostenible de peix

Taller sobre consum sostenible de peix amb SOS Peix (imatge: aulaambiental.org)
Barcelona
Dijous, 15/12/2016

Taller sobre consum responsable de peix i marisc SOS Peix , dijous 15 de desembre a les 18.30 amb l'Associació de Naturalistes de Girona, a l'Aula Ambiental Sagrada Família

Quan anem a comprar peix és important saber l´origen i la manera com ha estat pescat. Aprendrem a fer una compra responsable i a triar les espècies que no suposen una amenaça pels nostres mars i oceans. Acabarem fent un tastet de receptes de peix "sostenible".

SOSpeix és una campanya que té per objectiu sensibilitzar i informar la ciutadania sobre l'amenaça que pesa sobre els mars i oceans, i promoure el consum responsable de peix i marisc com a eina per prevenir la sobrepesca i explotació dels mars.

Per què consumir recursos marins responsables?

Com a consumidors podem generar canvis per mitjà de les decisions que prenem. Si triem aquelles espècies millor conservades donem pas cap a un futur amb mars i oceans saludables.

La sobreexplotació pesquera, les arts de pesca destructives, i l'aqüicultura intensiva, impacten significativament en els nostres mars i oceans, que un cop considerats inesgotables, ara es troben en un estat de crisi global i necessiten la nostra ajuda.

El consum responsable de peix i marisc és imprescindible per restaurar l’equilibri natural dels mars i respectar els ritmes de regeneració natural de les poblacions pesqueres. Sigues part de la solució, consumeix les espècies recomanades.


El taller a càrrec de l´Associació Naturalistes de Girona es realitza a l'Aula Ambiental Sagrada Família de Barcelona .

Data: 

Dijous 15 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Associació de Naturalistes de Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@aulambiental.org