Taller virtual d'assesorament col·lectiu: 'Tecnologies de suport per a la llar'

Cartell del taller
Dijous, 06/10/2022
(En línia)

Cicle de tres sessions pel dret a l'habitatge amb un objectiu comú: promoure i fomentar l'autonomia de les persones amb discapacitat física i/o orgànica a la seva pròpia llar.

Des d’ECOM, se segueix treballant per donar resposta a la problemàtica existent del dret a l’habitatge de les persones amb discapacitat física i/o orgànica, esdevenint un suport clau per la defensa de drets per a una vida autònoma i independent.

En aquest taller 'Tecnologies de suport per a la llar', el dia 6 d’octubre de 17.30h a 19.30h, compartirem informació sobre els recursos i suports que milloren les condicions de vida de les persones amb discapacitat a la seva llar. Especialment, parlarem de les 'Tecnologies de Suport de Baix Cost' de la mà de ESAAC – BaixCost, Societat per al desenvolupament dels Sistemes de Comunicació Augmentatius i Alternatius. Les tecnologies de suport de baix cost són materials, adaptacions i altres recursos que un mateix pot construir o bé es poden aconseguir de manera gratuïta i també tots els recursos del mercat general que s’utilitzen com a producte de suport. Tot plegat compartint les experiències de les persones participants.

Anualment, s'organitzen activitats participatives dedicades a la defensa del dret de l’habitatge accessible, assequible i amb suports. Les sessions es realitzaran de manera virtual i s’oferirà compartir recursos, drets i formes d’accedir al finançament per tal de garantir aquesta autonomia.

La inscripció als tallers és gratuïta i obligatòria, ja que es tracta de tallers en petit format i l’aforament és limitat. Us podeu inscriure en aquest formulari. Trobareu més informació a la pàgina web de l'entitat.

Data: 

Dijous 06 oct

Hora: 

17:30

Organitzador: 
ECOM
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ecom.cat