Taller: 'Visions i reflexions al voltant de les drogues'

 Font:
Universitat Autònoma de Barcelona
Dijous, 14/03/2019 fins Dimarts, 02/04/2019

Professionals i persones expertes analitzaran temàtiques rellevants relacionades amb els estupefaents des de la vessant biopsicosocial, històrica i antropològica.

L’Àrea de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), presenta, un any més, el taller teòric i pràctic ‘Visions i reflexions al voltant de les drogues’. La formació s’iniciarà el 14 de març i s’allargarà fins al 2 d’abril amb un total de 6 sessions que s'impartiran a la Sala d’Actes de l’edifici Àgora, a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb l’ajuda de professionals i persones expertes, el curs reflexionarà sobre l’entorn de les drogues, el seu marc legal i els efectes, riscos i conseqüències, des de la vessant biopsicosocial, històrica i antropològica.

El taller tindrà lloc els dimarts i els dijous, de 15.30 a 18.30 hores, i podrà ser reconegut amb 2 crèdits ECTS sempre que s’assisteixi a la totalitat de les classes teòriques (o 80%, si és justificat), es participi en una activitat de prevenció o sensibilització del Xiringu de la FAS i s’entregui la memòria reflexiva final.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar del taller ja poden fer la inscripció omplint el següent formulari.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al correu pol.marti.casals@uab.cat.

Data: 

Dijous 14 març

Hora: 

15:30

Organitzador: 
Àrea de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS)
Correu electrònic de l'organitzador: 
pol.marti.casals@uab.cat