Tallers de tardor: autodefensa feminista

Fragment del cartell oficial dels tallers de tardor 2023 de Ca la Dona: Font: Ca la Dona
Barcelona
Dilluns, 18/09/2023 fins Dimecres, 13/12/2023

Ca la Dona acull cinc activitats de pràctiques i tècniques diferents amb l'objectiu d'apropar l'autodefensa feminista a les participants, empoderar-les i trencar estereotips de debilitat i vulnerabilitat.

Arriba la tardor i, amb ella, s'inicien els tallers d'autodefensa feminista de l'espai d'acció Ca la Dona, a Barcelona. Enguany, s'ofereixen tallers de tres disciplines diferents: boxa, amb Francisca Wienecke; aikido, amb Karin Konkle, i muay thai, amb Nora Garmendia, a més dels dos cursos d'Autodefensa Feminista nivell I, un a la tarda, amb Karin Konkle, i l'altre al matí, amb Clarissa Fontana. L'objectiu principal és empoderar a les participants, enfortir la xarxa feminista i trencar els estereotips de debilitat i vulnerabilitat que recauen sobre les dones.

Les bases de cada taller d'autodefensa impliquen el desenvolupament estratègic de la utilització del cos i de la percepció de l'espai, per tal que aquestes eines es puguin usar en agressions físiques, verbals o psíquiques que ocorrin a la vida quotidiana. Per tant, la finalitat és que cada participant aprengui a defensar-se des del potencial natural d'ella mateixa. A més, durant els cursos també s'aporten tècniques per valorar les situacions, gestionar les emocions i expressar-se davant la violència verbal i física.

Totes les persones que imparteixen els tallers són professionals en la disciplina i tenen anys d'experiència. Des de Ca la Dona no recomanen apuntar-se durant l'embaràs i afirmen que les classes i eines es poden adaptar per a dones amb diversitat funcional. Cada taller té una durada d'unes deu o onze sessions, que s'organitzen durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Els seus preus varien, des dels setanta-cinc fins als cent deu euros. Les inscripcions romandran obertes fins al 15 de setembre, però les places són limitades.

Data: 

Dilluns 18 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Ca la Dona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@caladona.org