Tamaia: 25 anys de sororitat front la violència masclista

Aniversari de Tamaia, 25 anys de sororitat
Barcelona
Dimecres, 22/11/2017 fins Divendres, 24/11/2017

Tamaia porta 25 anys donant eines a la societat per poder posar fi a la cultura de la violència. Els dies 20, 22 i 24 de novembre celebra aquest aniversari amb diferents activitats.

Aquesta cooperativa d'iniciativa social celebra el seu aniversari amb un programa titulat "Tamaia: 25 anys de sororitat front la violència masclista", que inclou tres activitats. El dilluns 20 de novembre ha tingut lloc la taula rodona "La pràctica que col·loca les dones en el centre", el 22 de novembre es realitzarà la jornada "Tamaia: 25 anys filant polítiques feministes" i el 24 de novembre compartiran experiències sota el lema "Celebrant la sororitat: 25 anys teixint xarxes", que tancaran amb un sopar.

La jornada "Tamaia: 25 anys filant polítiques feministes" tindrà lloc el dimecres 22 de novembre, de 9.15 a 14.15 hores, a la Sala la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona. S'hi analitzarà la incidència i la confluència dels moviments de dones en l’evolució dins l’àmbit institucional per a l’erradicació de la violència masclista. Aquesta jornada contextualitzarà els canvis respecte als drets de les dones en relació a la violència masclista durant els darrers 25 anys. Se centrarà en donar visibilitat i debatre, a banda dels canvis polítics i legislatius, quines realitats es troben les dones des de les seves pràctiques com a polítiques i com a activistes.

La commemoració acabarà el dia 24 de novembre, amb un espai per compartir experiències de sororitat i reflexionar plegades i amb un sopar. Serà a Ca la Dona, a partir de les 18.30 hores.

Per participar en aquestes activitats, cal realitzar la inscripció en aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 22 nov

Hora: 

09:15

Organitzador: 
Tamaia
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@tamaia.org