Tamborinada 2014

Tamborinada. Fundació La Roda
Barcelona
Diumenge, 01/06/2014
El mes de juny torna al Parc de la Ciutadella una nova edició de La Tamborinada que any rere any organitza la Fundació La Roda, convertin-se en l'aparador del món de l'espectacle dedicat a l'infant i al jove.

La Tamborinada va néixer per donar una mostra de tot allò que es fa en el camp del lleure als barris a través de les entitats de La Fundació La Roda. La festa és organitzada per més d'un miler de voluntaris que pertanyen a les entitats membres de la Fundació La Roda, amb un ventall de més de trenta tallers i més de vint grups de teatre, animació, circ, màgia, pallassos, titelles i finalment amb una afluència massiva de públic, estimada en unes setanta mil persones, que cada any són fidels a la gran festa.

Així mateix durant tot el dia i en diferents punts escènics, el públic és convidat a gaudir de les millors representacions teatrals. Per aquest motiu, els escenaris de la Tamborinada han estat espais amples i oberts el Poble Espanyol, el Parc de la Ciutadella, el recinte firal de Montjuïc, al Parc Güell o la plaça de l'Escorxador. A més a més, cada any, la Tamborinada té un fil conductor temàtic sobre el qual giren totes les activitats.

Data: 

Diumenge 01 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació La Roda
Correu electrònic de l'organitzador: 
acorbella@fundaciolaroda.cat