Taller participatiu: 'Aprenem a cuinar receptes d'aprofitament'

El taller és impartit per la fundació Espigoladors. Font: Espigoladors.
Maçanet de la Selva
Dimarts, 19/09/2023

L'activitat s'inscriu dins del cicle d'activitats 'Tasta i arrela't', organitzat per la fundació Espigoladors.

El taller se celebrarà el 19 de setembre a les 10.00 h al centre cívic Can Trinxeria de Maçanet de la Selva. L'activitat compta amb places limitades i es dirigeix, especialment, a persones que són usuàries de serveis de distribució d'aliments i també a membres d'entitats socials.

La dinàmica de la sessió serà participativa. Per obtenir més informació sobre la durada del taller, es pot contactar amb l'adreça de correu electrònic voluntariat@espigoladors.com. Es requereix inscripció prèvia a través d'un formulari habilitat. És necessari formalitzar la inscripció de manera individual. En el cas de venir amb infants, serà necessari indicar-ho en l'apartat 'Observacions' del qüestionari.

El cicle d'activitats 'Tasta i arrela't' neix amb l'objectiu de fomentar la reflexió i el debat sobre el malbaratament alimentari, eix principal d'actuació de la fundació Espigoladors. La iniciativa compta amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i presenta diverses xerrades, demostracions de cuina en directe, formacions i espigolades col·lectives.

Data: 

Dimarts 19 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Espigoladors
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@espigoladors.cat