Taula rodona i presentació de l’informe: ‘Violència, seguretat i construcció de pau a les ciutats’

La sessió compta amb la participació de Tica Font, investigadora del Centre Delàs i autora de l’informe i Itziar González i Virós, arquitecta, urbanista i activista. Font: Centre Delàs.
Barcelona
Dimecres, 13/11/2019

El 13 de novembre, Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza la jornada a la seu de Lafede.cat, Barcelona.

El proper dimecres 13 de novembre a les 19.00 h, Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza la taula rodona i presentació de l’informe: ‘Violència, seguretat i construcció de pau a les ciutats’.

L’acte presentarà les principals reflexions i conclusions recollides en l’informe de recent publicació, a partir de les quals es generarà un debat amb la participació de diferents actors i expertes que coneixen els impactes de les violències urbanes i treballen per abordar-les per arribar a una construcció de pau a la ciutat.

El repte que es planteja és com afrontar aquests reptes, aprendre a gestionar-los i transformar-los de manera positiva creant relacions de respecte mutu, de reciprocitat i de justícia mitjançant accions que no comportin violència.

La sessió compta amb la participació de Tica Font, investigadora del Centre Delàs i autora de l’informe, Itziar González i Virós, arquitecta, urbanista i activista i Rodrígo Martínez, membre del Sindicat de Llogateres de Barcelona. La taula serà moderada pel també autor de l’informe i president del Centre Delàs, Pere Ortega.

Data: 

Dimecres 13 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Centre Delàs d'Estudis per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@centredelas.org