Taula rodona: ‘Impunitat a les fronteres i drets de les persones migrants’

L’objectiu de la taula és presentar els resultats de la sessió del tribunal permanent dels pobles sobre la violació amb impunitat del drets dels pobles migrants. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 25/02/2019

El 25 de febrer, Centre Delàs organitza la sessió al pati llimona, Barcelona.

El proper dilluns 25 de febrer a les 19.00 h, Centre Delàs organitza la jornada ‘Impunitat a les fronteres i drets de les persones migrants’.

L’objectiu de la taula és presentar els resultats, a dia d’avui, de la sessió del tribunal permanent dels pobles sobre la violació amb impunitat del drets dels pobles migrants.

La taula comptarà amb noms com Andrés Barreda, d’Unión de Científicos Críticos-UNAM, Mèxic, Paula Santos, Asociación de Mujeres Migrantes Diversas i Gianni Tognoni, del Tribunal Permanent dels Pobles.

També participarà Fatou Secka, d’Equis-MGF, Lamine Sarr, Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona, Ainhoa Ruiz, del Centre Delàs, i com a presentador i moderador, Braulio Moro, de France Amérique Latine.

La sessió es va iniciar al 2017 i ha dut audiències a Palerm, París, Londres i Barcelona, concentrant els esforços en els crims de fronteres i les necropolítiques.

Es reflexionarà sobre els reptes que tenen per davant des de la societat civil per a fer front a la impunitat amb la qual aquests crims són comesos.

També es farà un encreuament de mirades amb la realitat de la frontera nord-americana i una visibilització de les iniciatives de resistència i l’elaboració d’alternatives que protagonitzen les persones migrants.

Data: 

Dilluns 25 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Centre Delàs
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@centredelas.org