Taula rodona “L’èxode sirià cap a Europa. Un repte solidari per Tarragona”

L’èxode sirià cap a Europa. Un repte solidari per Tarragona
Tarragona
Dijous, 01/10/2015

El proper dijous 1 d'octubre a les 19h, a la Sala de Graus del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), acull una trobada amb persones expertes en el fenomen i que l'han viscut des de diferents punts de vista.

Sota el títol "L'èxode sirià cap a Europa. Un repte solidari per Tarragona", el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i la Càtedra organitzen una taula rodona oberta i gratuïta el dijous 1 d'octubre a les 19 h.

Intervenen Noor Alchiekh Ouhgili, membre de la Càtedra Unesco del Diàleg Intercultural a la Mediterrània de la URV, i Sílvia Montserrate, coordinadora de la Càtedra; i Francesc de Dalmases, periodista i consultor en Acció Humanitària. Via skype intervenen també Nura Salameh, doctoranda de la URV i responsable a un camp de refugiats a Turquia, i Anas Alchikh, refugiat sirià recent arribat a Alemanya amb la seva dona i dos fills petits.

L'objectiu és escoltar veus enteses en el fenomen i que l'han viscut de prop des de diferents perspectives. Alhora, posaran damunt la taula el rol que han de jugar-hi Tarragona i moltes altres ciutats.

L'acte tindrà lloc a la Sala de Graus del Campus Catalunya a les 19 h de la tarda.

Data: 

Dijous 01 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
URV Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
urvsol@urv.cat